top of page

Programajánló

Szuper low budget programajánlót hoztunk nektek a hétre!


Ha ingyenes piknik mozira vágytok látogassatok el július 29-én a Tímár utcai HÉV megállóhoz, ugyanis a Zöld könyv - Útmutató az élethez c. filmet nézhetitek meg. A filmben Tony Lip (Viggo Mortensen) egyszerű és jó lelkű fickó, aki szereti az öklével megoldani a problémákat. Egy kis extra bevétel ellenében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongoristát, Don Shirleyt (Mahershala Ali) fuvaroz el Amerika déli részére. Don ízléses stílusa szöges ellentéte Tonynak. Az út során azonban rájönnek, jobban hasonlítanak egymásra, mint gondolták volna.

A vetítés napnyugtakor kezdődik, eső esetén a program augusztus 3-án lesz megtartva.


Július 29-én Szelid. és Klisè koncert lesz az Ellátóban.


A Szelid. zenekar 2021-ben alakult meg a Szelidi-tó partján. A banda stílusába a klasszikus funky és az electric blues fedezhető fel.


A Klisé egy 2022 végén alakult formáció, amit Molnár Aliz és Bagi Bálint alapított. Az együttes később Székely Tamás basszusgitárossal, Rigó Gábor dobossal és Ioni Edy billentyűssel bővült. Zenéjük alapja a pop stílus, melyet blues és jazz világgal fűszereznek. Tökéletes lazulós program, melyre ingyenes a belépés. Kezdés nyolc órakor.


A Római-parti Plázs az egyetlen ingyenes dunai fürdőzőhely. Június végétől augusztus 20-ig látogatható. Természetes környezetben várja csobbanni vágyó vendégeit.


A Jane Haining rakpart egy szakaszán őszig minden hétvégét átvehetik a gyalogosok, kerékpárosok és rolleresek. Jászai Mari tér és a Közraktár utca közötti autómentes területe rengeteg ingyenes programmal is vár. Ilyen például a jóga, tánc és blues show.0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page