top of page

CV írás - Villámtippek Blankától!

Sziasztok!


Ma hoztam nektek pár szuper és gyors tippet, hogyan tudjátok felfrissíteni az önéletrajzotokat.


Ha nem tudod, hogyan állj neki a készítésnek, érdemes ingyenes sablonok között keresni. Az erre alkalmas oldalak például a canva vagy a cv-hu.com.


Ha ti sem akartok unalmas CV-t érdemes apró elemekkel díszíteni a sablonotokat, ami nem veszi el Rólatok a figyelmet. A grafikák kiválasztása során stílusban, színben és formában is meg tudjátok magatokat jeleníteni.


Érdemes portré képet készíteni az önéletrajz mellé, ami még színesebbé teszi az összképet. A kép kiválasztása során fontos az egy színű, világos háttér, a letisztult arckép és öltözet.

Tanulmányaid, munkáid és elérhetőségeid mellett érdemes megjelölni a nyelvvizsga tudásod és a készségeid is. Így a munkáltató még jobban látja a személyiséged, és adottságaidat, mellyel növelheted az állásajánlat megszerzésének valószínűségét.


Ha nem vagy biztos bene, hogy a hobbijaidról is írj-e, most itt a válasz!


Ha van olyan hobbid, ami a készségeidet erősíti mindenféle képen érdemes bele írni az önéletrajzodba. Ezzel még jobban meg tudod győzni a munkáltatót kitartásodról, teherbírásodról, kommunikációs készségeidről.


Ha önkéntes munkát végeztél, érdemes ezt is szerepeltetni, hiszen megmutatja milyen plusz tapasztalataid vannak. Közösségi felelősség vállalásra utal, mely erősíti a jellemedet.0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page